Koulutus ja työpajat

Tarjoamme työpajoja ja kursseja eri taiteenlajeissa tapahtumiin, kouluille, yhdistyksille ja yrityksille. Tuotamme sekä lukukauden mittaisina että tiiviskursseina tanssikursseja, kuten bollywoodia, salsaa ja lattaritansseja. Tarjoamme myös monipuolisia kuntoa kohottavia lajeja, kuten Zumba®, Piloxing® ja Jooga. Järjestämme myös kerhomuotoisena mm. sosiaalista sirkusta, sosiaalista valokuvausta ja ilmaisutaidon opetusta sekä erilaisia kädentaidon kursseja. Opetusta järjestetään myös erityisryhmille. Tutustuthan kurssikuvauksiin ja esimerkkeihin alla:

TANSSI- JA LIIKUNTAKURSSIT

Bollywood -tunnilla opetetaan Bollywoodin perusliikkeet ja tekniikat, käytetään erityisesti kehon ja mielen yhdistelmää riemukkaan Bollywood -musiikin kanssa. Kurssila rakennetaan myös koreografiaa. Nauti jokaisesta sekunnista tanssiessani!

Bollywood aerobic: Bollywood aerobic on suosittu kuntoilumuoto, missä keskitytään kunnon kohentamiseen ja mielen nautintoon Bollywood-tunnelman parissa. Säännöllisesti kurssilla käynti kehittää mielenhallintaa ja kehon rakennetta. Jos haluat hallita kehoasi ja mieltäsi sekä nauttia joka ikinen hetki, osallistu Bollywood aerobic kurssille. Bollywood Aerobic järjestetään Helsingissä ja Suomessa ensimmäistä kertaa. Royal Bollywood Dance studio / Rumpa Saha

Zumba® on kunto-ohjelma, joka liikuttaa jalkoja, keikuttaa lantiota ja saa koko vartalon mukaan rytmiin. Salsan, Reggaetonin, Samban ja Afro-rytmien tahtiin poltat kaloreita erittäin tehokkaasti.

Zumba® Gold on kevyempi versio Zumbasta ja se sopii erityisesti senioreille sekä kaikille vähemmän liikkuneille, jotka haluavat päästä liikkumisen alkuun.

Zumba® Toning – on kunto-ohjelma. Ohjelmassa käytetään Toning Sticks -käsipainoja ja sen avulla pääset keinuen ja tanssien hyvään kuntoon. Koko vartaloa muokkaava harjoittelu on todella hauska ja tehokas!

Piloxing® on nyrkkeilyn, tanssin ja pilateksen yhdistelmätunti. Piloxing on intervallitunti joka vahvistaa ja parantaa kestävyyttä, nopeuttaa rasvanpalamista sekä vahvistaa peruslihaksistoa. Laji muokkaa myös kehoa tehokkaasti. Tunnilla ollaan yleensä paljainjaloin, jottapilates liikkeet on helpompi tehdä.

Tuntien kesto 60 min.


SIRKUS

Järjestämme hauskoja ja liikunnallisia sirkuskursseja. Opetus on suomeksi, mutta sovitusti sirkuskursseilla voidaan opettaa myös espanjankieltä. Kursseilla opiskellaan akrobatiaa, jonglöörausta ja klovneriaa. Liikunnan tiimellyksessä voit oppia myös taikatemppuja. Tarjoamme sirkuskerhoja eri ikäryhmille vauvoista vaariin.

KUVATAIDE- JA KÄDENTAITOKURSSIT

Käsillä tekeminen on rentouttavaa ja luovaa puuhaa perheen pienimmistä vanhempiin. Kurssin tai työpajan voi suunnitella toteutettavaksi eri teemoilla ja aiheilla. Ohjaaja suunnittelee kunkin ryhmän tarpeita vastaavan työpajan ja hankkii materiaalit. Päämääränä kursseilla voi olla yhden ja jokaisen oman työn valmistuminen tai yhteinen installaatio tai kollaasi. Kuvataidepaja voi olla mukava tapa viettää yrityksen virkistyspäivää tai harjoitella ongelmanratkaisutaitoja askartelemalla. Päivän tuotoksista saatetaan myös luoda muistoksi taideteos yrityksen yhteiseen tilaan.


 

Yrityksille

Huolehdi työntekijöittesi hyvinvoinnista !
Tilaa virkistyspäivään liikuntaa, ilmaisutaitoa tai rentouttavia hoitoja. Hartiat jumissa – varaa ryhmällesi Piloxing®-tunti tai pari. Käsien nyrkkeilyliikkeet reippaiden askelsarjojen lomassa avaavat lavat ja lanteet. Voitte myös joogata hiljaisuudessa. Tilaa ohjaaja tunniksi, pariksi, päiväksi tai ilmoita ryhmäsi tanssikurssille.

Yhteystiedot:
tuottaja(at)summart.fi, puh. 0400 349 217