Ohjelmatoimisto

Jazzkonsertteja, flamencoa, bollywoodesityksiä, salsaa, klovneriaa, teatteria ja runoutta musiikilla höystettynä, viinin maistelua ja kulttuurielämyksiä. Näistä voimme tuottaa yksittäisiä esityksiä tai rakentaa teemallisia kokonaisuuksia. On sitten kyse tapahtumapäivästä, asiakastilaisuudesta, pikkujoulusta, syntymäpäivästä, firman juhlasta, festivaaliohjelmasta. Mikään tilaisuus ei ole meille liian iso tai liian pieni!

Esimerkkikuvauksia ohjelmanumeroista:

Bollywood-tanssi on tuttu intialaisista musikaalielokuvista. Tanssissa sekoittuu perinteiset ja klassiset intialaiset tanssit ottaen vaikutteita myös muista tanssilajeista esim. hiphop, afrotanssi, itämainen tanssi, jne. Tanssi on näyttävä elementti esimerkiksi juhlissa. Esitys tempaisee mukaansa!

Flamenco on Andalusiasta kotoisin oleva ilmaisuvoimainen tanssi, jota säestää yleensä kitara ja laulu. Taputukset ja kastanjettien kalina sekä korkojen kopseet värittävät flamencoesitystä.

Nauru pidentää ikää! Sirkustemput kuuluvat luontevasti lastenjuhliin, mutta klovni saa myös aikuiset nauramaan. Irrottaudu arjesta ja tilaa klovni syntymäpäiville tai työpaikalle ja antaudu nauruterapialle.

 


 

 

 


 

 

Tilattavissa esitys ”Please, Have a Seat”

Ohjaus: Erich Weidle
Näyttämöllä: Erika De Martino, Perttu Turunen, Roberto Bolomey, Janne Hirvonen
Tuottaja: Kalle Sandqvist

Rakkaus & Viha ovat kolikon kääntöpuolet. Kumman puolen valitsetkin, huomaat olevasti toisella puolen aikomaasi. Teatteriesitys ”Please, Have a Seat” on monikielisestä teatteria ruonouden ympäröimänä: Arthur Miller, Bertolt Brecht, Garcia Lorca, Eeva-Liisa Manner, Anton Tsehov, Pablo Neruda. Loistavana näyttämönä esitykselle toimii ”Ribbon Chair” – Michael Mobergin Helsinki Design Capital 2012 varten suunnittelema tuoli, muodostuen kahdesta vastakkain asetetusta istuimesta, tarjoten jatkuvia kohtaamisia ja vuoropuheluja.
Kysy lisää: kalle.sandqvist@gmail.com

 

 


 

Yrityksille

Huolehdi työntekijöittesi hyvinvoinnista!
Tilaa virkistyspäivään luovaa ohjelmaa, liikuntaa tai taiteilua. Tuomme työpaikalle tai juhlasaliin kulttuuriterveiset Espanjasta, Italiasta, Kreikasta tai Venäjältä – Etelä-Amerikasta ja Afrikasta. Meillä on ilmaisuvoimaa musiikki – ja tanssiesityksissä sekä näyttämötaiteessa. Voimme rakentaa juhlaan kuin juhlaan sopivan esityksen.

Yhteystiedot:
tuottaja(at)summart.fi, puh. 0400 349 217