Marino Clown

 

Pablo Alvarez

Sympaattinen nykyaikainen klovni on vaihtoehto tilaisuuksien keventäjäksi. Marino Clown heittäytyy mukaan porukan keskelle ja muodostaa vapautuneen hetken viihdyttämällä ja hauskuuttamalla yleisöä. Tässä interaktiivisessa performanssissa yleisöä osallistetaan hauskanpitämiseen esimerkiksi klovnerian, illuusioiden, taikuuden ja jongleerauksen menetelmin. Tilanteesta muodostuu kuin juhla.

Marino Clown -show on iloinen, hulvaton ja avoin kaikille. Shown teema voidaan mukauttaa tilaajan mukaan eri ryhmille, esimerkiksi työyhteisöille oman toimialan mukaan. Marino Clown esiintyy kanssanne vaikkapa opettajana, kuljettajana tai kokkina. Shown sosiaalinen luonne lähentää osallistujien vuorovaikutusta, rentouttaa tilaisuutta ja saa osallistujan iloiselle mielelle. Ohjelma soveltuu esimerkiksi tilaisuuksien alkuun tai väliin lämmittämään tunnelmaa ja kehittämään kontaktia ihmisten välille. Ohjelma on suosittu myös loppukevennyksenä.

  • Kesto 15-45 min
  • Interaktiivinen performanssi
  • Yritykset, työyhteisöt, verkostoitumistilaisuudet, seminaarit, opiskelijayhteisöt, lapsiryhmät, erityisryhmät, syntymäpäiväjuhlat
  • Ohjelma rakennettavissa tilaajan teeman mukaan
  • Työkielenä espanja, suomi, englanti

marinoclown(a)gmail.com
+358 (0)45 272 2972

Biografia
Kotisivu