Tietoa SummArtista

Osuuskunta SummArt Co-op perustettiin Humanistisen ammattikorkeakoulun TuPa-hankkeessa 4.12.2013 saattamaan yhteen eri alojen kansainvälisiä kulttuuriammattilaisia. Osuuskunnan tarkoituksena on mahdollistaa taiteilijoiden ja luovan alan toimijoiden työskentelymahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti.

SummArtin ohjelmistoon kuuluvat kulttuurin alat, kuten musiikki, tanssi, laulu, sirkus, teatteri, catering, viinin maistelu, valokuvaus ja visuaalinen taide. SummArt tarjoaa myös koulutuspalveluita yrityksille ja yksityisille opistomuodoille, kursseina ja työpajoina. Osuuskunnan palvelutarjonnasta löytyy myös taiteen hyvinvointinäkökulmaa ja yhteiskunnallisesti kantaaottavia tuotantoja.

Osuuskunnalla on tällä hetkellä yli 30 kansainvälistä ja kantasuomalaista jäsentä. Olemme avoimia uusille jäsenille, joten jos kiinnoistuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osuuskunnan puheenjohtajalle (kalle.sandqvist(at)gmail.com). Osuuskunnan hallitus tekee päätökset uusista jäsenistä. Kertaluontoinen osuusmaksu on 250 €.

Osuuskunta yhtiömuotona tarjoaa yhteisöllisen tavan harjoittaa ammattia. Osuuskunta hoitaa jäsenistönsä taloudenpidon, huolehtii sopimuksista, laskutuksesta ja palkanmaksuista työnantajavelvoitteineen.

Osuuskunta SummArt
Hallitus 2015

Hallituksen puheenjohtaja:

Kalle Sandqvist
kalle.sandqvist(at)gmail.com

Jäsenet:

Steve Maher
Roberto Bolomey
KiA Winqvist